Köylüler büyük bir coşkuyla hasada başladı: Bu sene yüksek verim bekleniyor

Kayısı Hasadı Kilis’te Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kilis, sahip olduğu özel iklim koşulları sayesinde birçok ürüne ev sahipliği yapmakta. Bu ilçede coğrafi işaret tescilli kayısının hasadı tüm hızıyla sürüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren işçiler, olgunlaşan kayısıları özenle topluyor.

Ali Çavdar, tanımlayıcı tadı, belirgin rengi ve etkileyici aromasıyla öne çıkan tescilli lezzet hakkında bu yıl verimin arttığını belirtti. Çavdar, sıcak hava koşullarının kayısının erken olgunlaşmasına neden olduğunu ifade ederek, “Ürünlerimiz oldukça kaliteli, tüm üreticilerimize bol ve bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

Bir diğer üretici olan Kutlay Emdirme ise hava şartlarında olumsuz bir değişiklik olmadığı takdirde verimli bir dönem geçireceklerini vurguladı.

Related Posts

Devrim Özkan’dan ameliyat sonrası ilk kare: Çiçeklerle moral buldu

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan Devrim Özkan, birkaç gün önce 2’nci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Ünlü isim, hastane odasında verdiği pozu paylaştı.

İmamoğlu: Adalet Bakanlığı’nı, Yüce Türk yargısının onurlu mensuplarını, İçişleri Bakanlığı’nı ve güvenlik güçlerini göreve çağırıyorum!

İmamoğlu: Adalet Bakanlığı’nı, Yüce Türk yargısının onurlu mensuplarını, İçişleri Bakanlığı’nı ve güvenlik güçlerini göreve çağırıyorum!

Kayserispor-Galatasaray maçında Alper Akarsu görev alacak

Kayserispor-Galatasaray maçında Alper Akarsu düdük çalacak.

Japonya hükümetinden Filistin’e dev gıda yardımı

Japonya, Filistin’e Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP) aracılığıyla 500 milyon yen (3.3 milyon dolar) tutarında mali destek sağlanacağı bildirildi. İsrail’in Gazze’yi işgal planını yürürlüğe koymasına ve bölgede yol açtığı insani krize …

Türkiye’de Fotoğraflı Öz Geçmiş Tercihi

Türkiye’deki firmalar, iş başvurularında fotoğraflı öz geçmişleri tercih ediyor.

ANALİG Basketbol Müsabakaları Bilecik’te Tamamlandı

Bilecik’te gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi basketbol müsabakaları başarıyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir